Skal du giftes 2023 eller 2024?

Der kan være mange forskellige opgaver forbundet med at holde et bryllup. Selv ved et mindre bryllup skal de fleste ting gå op i en højere enhed. Der skal findes ringe, og så er der måske et specielt ønske til metallet, sten, eller indgraveringen. Det samme gør sig gældende for brudekjolen til bruden. Udvalget er stort, og kan virke uoverskueligt hvis man bare er på udkig efter en enkelt og elegant kjole. Også hvis du har mange idéer til hvordan den skal se ud, og har svært ved at se hvordan de skal komme til virkelighed. 

 

Ny spiller på markedet

Hos Bjönsdóttir Bridal(https://www.bjornsdottir-bridal.dk) finder du et godt udvalg af brudekjoler og andre artikler til bruden. Der er blandt andet mulighed for selv at designe brudekjolen med et Mix & Match koncept, hvor der frit kan vælges mellem en top, underdel og et korset. Hvis du er på udkig efter brudekjoler med ærmer, er der også mange muligheder. Björnsdóttir Bridal har egen skrædder som kan vejlede og lave ærmer til den brudekjole du har forelsket dig i.

 

En dag sammen med veninderne

Det at skulle til prøvning på en brudekjole kan gøres til en festlig begivenhed med veninderne. Hos Björnsdóttir Bridal er der mulighed for at tage op til 5 veninder med, som alle sammen får servere bobler og søde sager imens bruden prøver forskellige kjoler. Det centrale Horsens har også meget at byde på, med forskellige beværtninger som caféer og bar. Björnsdóttir Bridal er placeret centralt så der er få meter til danmarks bredeste gågade.

 

Tilbehør til bruden

Der kan være flere ting som går op i en højere enhed sammen med brudekjolen. Det kan være sådan noget som sko, slør, hårpynt, eller en speciel detalje som skal syes på brudekjolen. Nogen har måske et minde fra en der stod dem nært, eller en værdi som har udformet deres levevej. Disse kan komme til udtryk på kjolen i form af et mønster, eller måske noget påsyet stof fra noget som står en meget nært. Det påsyede minde behøver ikke være synligt ude på kjolen, det kan også syes på indersiden så det er med under hele den specielle dag.

 

Sociale medier

Er du mere bevandt på de sociale medier end på hjemmesiderne, så finder du Björnsdóttir Bridal på både Facebook og Instagram. Her kan der følges med i hvordan butikken i skrivende stund er ved at blive gjort i stand.  Det er også muligt at sende dem beskeder med alle spørgsmål der måtte falde inde for kategorien brudkjoler.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *