SAKT Nyhedsbrev juni 2017

Kære medlem

Vi har af hensyn medlemmer på Fyn og Jylland ændret placering af SAKT’s KAT-konference ”Kognitiv adfærdsterapi i dag: Fælles rødder og nye retninger” i november til Sørup Herregaard i Ringsted. Det endelig program er lige på trapperne og forventes udsendt i løbet af kort tid.

Strategidag for SAKT Bestyrelsen holder en strategidag i løbet af sommeren. Fokus for dagen er at kigge fremad og fastlægge en strategi for, hvordan vi laver en endnu bedre forening, der kan vokse af sig selv og dermed også få nye kræfter i form af nye medlemmer ind i SAKT.

Derudover har bestyrelsen flere underudvalg, der arbejder målrettet med at markedsføre og italesætte SAKT, som en samlende forening indenfor det kognitive felt i Danmark.

Årets første SAKT-aften En sprudlende Susanne Vind fortalte om ”En schema terapivinkel på kognitiv adfærd” til den første SAKT-aften den 28. marts 2017. Der var en fin og forståelig diskussion, hygge og livlig snak med plads til både faglige drøftelser og at netværke med kolleger

Se hele nyhedsbrevet her: SAKT nyhedsbrev juni 2017

Udgivet i SAKT Nyhedsbrev.