SAKT Nyhedsbrev februar 2017

Kære medlem!
SAKT inviterer til 2017 Dansk KAT-konference for medlemmer og andre interesserede den 3. til 4. november 2017 på Comwell Copenhagen ved Bella Center.

Som hovedtaler kommer Dr. Warren Mansell (Manchester Universitet, UK) og giver en keynote:
“From research to clinical practice” samt en 3 timers workshop om ”Method of Levels as a transdiagnostic CBT”.
Derudover er der to symposier med deltagelse af en række klinikere og forskere, som arbejder indenfor kognitiv adfærdsterapi. Det første symposium adresserer “Grene og rødder i KAT” med det formål at afsøge, hvordan vi klinisk kan samle den etablerede viden og blive inspireret af mangfoldige modeller indenfor KAT.

Dette symposium præsenterer en vifte af igangværende klinisk forskning indenfor KAT med særligt fokus på det kliniske indhold af den behandling, der undersøges. Der vil være rig mulighed for at netværke og møde kolleger fra KAT miljøet fx over dinner & dancing fredag aften.

Vi planlægger efter et højt antal deltagere og håber, at rigtig mange vil bidrage til at skabe en fantastisk konference ved at deltage og bidrage med drøftelser og diskussioner. Detaljeret program og information om pris og tilmelding til SAKT’s konference følger snarest.

Se hele nyhedsbrevet her: SAKT Nyhedsbrev februar 2017

Udgivet i SAKT Nyhedsbrev.