Har du brug for en terapeut, kan du, under Find Terapeut, finde en terapeut, der har uddannelse i kognitiv terapi.
Open
X

SAKT Aften

Tilmeld til SAKT-aftenSAKT-aften 25. november 2019.

Pårørendeindsats og borderline ved cand.psych.aut. Jacob Sander Hansen

Oplægget tager udgangspunkt i emotionelt ustabil personlighedsstruktur, hvor der bl.a. er udviklet et gruppeforløb til pårørende, der har vist god effekt. Gruppeforløbet for de pårørende er udviklet på grundlag af dialektisk adfærdsterapi, der er en psykoterapeutisk metode udviklet specifikt til mennesker med borderline. Vi vil desuden se på en model for, hvordan en pårørendeindsats til mennesker med borderline vil kunne påvirke den person, der har borderline, så der i den fælles diskussion kan drages paralleller til andre ikke-psykotiske lidelser.

Psykisk lidelse påvirker både den ramte og de nære omgivelser. Der har igennem en årrække været forsket i effekten af pårørendeindsats til mennesker med skizofreni og selv en begrænset indsats til de pårørende har vist målbar effekt hos personen med skizofreni. I de senere år er der også kommet mere fokus på pårørendeindsats til mennesker med ikke-psykotiske lidelser.

Jacob Sander Hansen er autoriseret psykolog ansat ved Psykoterapeutisk Ambulatorium, Psykiatrisk Center Glostrup. Han har gennemført 10-dages intensiv træning i dialektisk adfærdsterapi og adskillelige andre kurser i dialektisk adfærdsterapi og har arbejdet med denne terapiform til behandling af mennesker med emotionelt siden 2007. Han beskæftiger sig desuden med behandling af PTSD også hos mennesker med emotionelt ustabil personlighedsstruktur og er certificeret prolonged exposure terapeut.

Program

  • Kl. 17.00-17.30: Snacks og forfriskninger, hvor der er mulighed for at netværke over et glas vin
  • Kl. 17.30-18.30: Oplæg “Pårørendeindsats og borderline
  • Kl. 18.30-18.45: Diskussion faciliteret af bestyrelsesmedlem i SAKT

Tilmeldinghttps://sakt.dk/sakt-aften-tilmelding/ senest den 22. november 2019.

Det er gratis for SAKT-medlemmer at deltage i SAKT-aftener, pris for øvrige er 100 kr.

Adresse: PC København Psykoterapeutisk Klinik Nannasgade 28, 2200 København N – find vej.

Bedste hilsner
SAKT’s bestyrelse