Kursus i Mindful Self-compassion

8.-12. juni 2017 på Møn

Fem dage på Møn med fokus på nærvær, egenomsorg, tilegnelse af teknikker til bevarelse af ressourcer og forebyggelse af empati-udmattelse.

 

Med et kursus i Mindful Self-Compassion (MSC) vil du via teori og øvelser opleve at kunne møde dig selv med venlighed frem for selvkritik i en presset hverdag og vende selvkritik til empati og omsorg over for dig selv.

Mindful Self-Compassion er et forskningsbaseret program udviklet af de anerkendte forskere i psykologi, Kristin Neff og Chris Germer. Forskning viser, at det øger robusthed i mødet med modgang og svære følelser.

Der vil være mulighed for yogaundervisning for dem, der har lyst til det inden morgenmaden. MSC Undervisningen vil ligge om formiddagen og sidst på eftermiddagen. Efter frokost er der tid til egen disposition, afslapning i haven og ved Råbjerglille strand, samt vandreture på Camønoen. Dagen afsluttes med en aftenmeditation.

For at fremme muligheden for ro og fordybelse vil der i løbet af opholdet være indlagt perioder med stilhed.

Hvor:

Vi skal bo i naturskønne omgivelser på Strandgården http://strandgaardenmoen.dk, der har en dejlig have og ligger i første række til en af Møns bedste strande.

Der er plads til 18 deltagere fordelt på en-fire mandsværelser med fælles bad.

Der er 8 værelser og hvis ikke alle pladser bliver besat vil vi evt. kunne tilbyde enkelt værelse ved et tillæg på 1000 kr.

Hvis du kender en eller flere af de andre tilmeldte, som du ønsker at dele værelse med, kan du give besked om det, når du tilmelder dig, så vil vi forsøge at efterkomme ønskerne.

Hvornår: Torsdag d. 8. juni til mandag d. 12 juni. 2017

Pris: kr. 7900 for 5 dages MSC-intensive, svarende til 8 ugers MSC kursus. Overnatning i hyggelige 4 sengsværelser på Strandgården, hvor der serveres økologisk, vegetarisk morgenmad, frokost, og middag, samt kaffe, the og snack i løbet af dagen. Nogle få vil have mulighed for 3-sengsværelse (8200 kr), og 2-sengsværelse (8500 kr). Skriv hvis du har ønsker til dit værelse. Værelserne fordeles efter ”først til mølle…”.

Undervisere:

MSC ved Roskildepsykologerne: Nina Werner (tlf.:+45 60 14 89 51) og Jeanette Beierholm (tlf.:+ 45 26 47 08 37).

Yoga ved eksamineret yogalærer Lisbeth Beierholm

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig ved at gå ind på vores hjemmeside www.roskildepsykologerne.dk . Du vil herefter modtage en mail, hvor vi bekræfter, om der er plads på holdet. Af mailen vil også fremgå kontonr., hvor vi beder dig indbetale 3000 kr eller det fulde beløb. Når vi har modtaget din indbetaling er du sikret en plads. Den eventuelle resterende del af betalingen skal betales senest 1.4.2017.

Du kan finde os på- Roskilde Psykologerne og på www.roskildepsykologerne.dk, hvor du også kan læse mere om indholdet i Mindful Self-Compassion programmet.

Du er også velkommen til at skrive til info@roskildepsykologerne,dk eller ringe, hvis du har spørgsmål om stort og småt.